Ο Αρχιμανδρίτης Ισίδωρος Τσόρβας Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αιγαίου

Ο Αρχιμανδρίτης Ισίδωρος Τσόρβας Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αιγαίου

Ο Αρχιμανδρίτης Ισίδωρος Τσόρβας του Φιλίππου και της Αναστασίας (το γένος Γεωργίου Αναστασοπούλου) εκπόνησε Διδακτορική Διατριβή με τίτλο "Το Θρησκευτικό προσκύνημα ως τουριστική εμπειρία" υπό την επίβλεψη του εκλεκτού κ. Δημητρίου Λαγού, καθηγητού του Πανεπιστημίου Αιγαίου, την οποία υποστήριξε την Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου ενώπιον της επιτροπής Καθηγητών και ομόφωνα εγκρίθηκε η απονομή του Διδακτορικού διπλώματος με βαθμό Άριστα από το τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων της Σχολής Επιστημών της Διοίκησης του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

Ο π. Ισίδωρος είναι πτυχιούχος του τμήματος Θεολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών και της Ανωτάτης Εκκλησιαστικής Ακαδημίας Αθηνών. Πραγματοποίησε μεταπτυχιακές σπουδές και έλαβε μεταπτυχιακά διπλώματα από το τμήμα Κοινωνικής Θεολογίας και Θρησκειολογίας του ΕΚΠΑ με ειδικεύσεις στο "Κανονικό Δίκαιο" (2017) και στην "Επικοινωνιακή Θεολογία, Θρησκευτική Αγωγή, Ποιμαντική Θεολογία και Ποιμαντική Ψυχολογία" (2019), καθώς και από το τμήμα Κοινωνικής Θεολογίας και Χριστιανικού Πολιτισμού του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με ειδίκευση "Εκκλησιαστική Ιστορία και Πολιτισμός" (2021).

Το 1996 χειροτονήθηκε στο βαθμό του Διακόνου και του Πρεσβυτέρου και έλαβε το οφφίκιο του Αρχιμανδρίτου.

Υπηρέτησε ως εφημέριος στον Ι.Ν. Αγίου Ελευθερίου Χαλανδρίου και από το 1999 στον Ι.Ν. Παναγίας Μαρμαριώτισσας Χαλανδρίου ως Πρόεδρος του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου του Ι.Ν. αναπτύσσοντας εξαιρετικό ποιμαντικό, κατηχητικό, φιλανθρωπικό και κοινωνικό έργο.

==========

Η Σελίδα μας, εύχεται στον Πατέρα Ισίδωρο και αγαπητό συμπατριώτη μας, Κάθε Καλό στον ποιμαντικό βίο του.  Θερμά συγχαρητήρια.

 

 

 

Opsarion.gr