Επιστολή προέδρου Αδελφότητας κατά των εμπλεκόμενων Φορέων για το θέμα του νερού

Αθήνα 06/08/2023

Επιστολή του προέδρου της Αδελφότητας προς τους αρμόδιους Φορείς για τον εμπαιγμό στο θέμα του νερού

 

Με αφορμή τις Περιφερειακές και Δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου, αναρωτιέμαι αν αξίζει να ασχοληθεί κάποιος με την Περιφέρεια η τον Δήμο γιατί αν και είναι όλοι φίλοι μας και καλοί άνθρωποι, ανεξαρτήτως παρατάξεων η συνδυασμών στο τέλος γίνονται επαγγελματίες στην κοροϊδία (ψεύτες). Θα αναφέρω μερικά γεγονότα που συνέβησαν σε εμάς και στο χωριό μας περίπου τα τελευταία 20 χρόνια. Πρόκειται για την αλλαγή του εξωτερικού δικτύου ύδρευσης (πραγματικής αξίας 40.000 ευρώ) μέσω αγροτικού και Δημοσίου δρόμου του Τ. Διαμερίσματος Ψαρίου Ηραίας του Δήμου Γορτυνίας από το Λυκούρεση έως το Ψάρι, μάλιστα με φυσική ροή. Θέλω να θυμίσω ότι όλοι έλεγαν «Θα κάνω το έργο». Ξεκινώ πρώτα από την Περιφέρεια, Περιφερειάρχης ο κ. Πέτρος Τατούλης με Αντιπεριφερειάρχη τον κ. Ευάγγελο Γιαννακούρα, έβγαλαν μια μελέτη 110.000 ευρώ, μας έδωσαν το όνομα του εργολάβου που θα έκανε το έργο αλλά στο τέλος το ξέχασαν και δεν έγινε ποτέ.

Στη συνέχεια, ο Δήμαρχος κ. Ιωάννης Γιαννόπουλος ήταν να υπογράψει τη συλλογική σύμβαση όμως δεν το έκανε ποτέ. Γιατί  φίλε Γιαννόπουλε; Τι έκρυβες πίσω από τη σύμβαση; Τα λεφτά της ΣΑΤΑ (22.000) και τα άλλα ψέματα που βγαίνουν σιγά σιγά;

Ερχόμαστε στην Περιφερειακή θητεία του κ. Νίκα με Αντιπεριφερειάρχη τον κ. Λαμπρόπουλο, ο οποίος μας έλεγε πως θα υπογράψει τη συλλογική σύμβαση με το Δήμο και θα κάνει το έργο, όμως 20 μέρες πριν παραιτηθεί μας είπε ότι το ξέχασε και αυτός, αλλά θα το κάνει ο καινούργιος Αντιπεριφερειάρχης κ. Εμμανουήλ Σκατζός. Ο κ. Σκατζός μας διαβεβαίωσε πως έχει μελετήσει το θέμα και μάλιστα έχει τα χρήματα στην τσέπη του. Τον καθυστερούσε όμως ο κ. Αποστόλης Αποστολόπουλος, Αντιδήμαρχος παρά τον Δήμαρχο Γορτυνίας για δήθεν περιβαλλοντολογική μελέτη. Πρόσφατα μάθαμε από τον πρόεδρο του χωριού μας ότι έχει γίνει καινούργια μελέτη και έχει αντίγραφο που δεν έχουμε διαβάσει, δεν ξέρουμε σε τι αναφέρεται, παρά μόνο πως η μελέτη για το Δήμο κοστίζει 25.000 ευρώ και για το έργο 280.000 ευρώ. Όσο για τον πρόεδρο του χωριού μας Κωνσταντίνο Πανουσόπουλο, περιμένει και αυτός όπως και εμείς. Καλό κουράγιο πρόεδρε μας, δραστήριε, ακούραστε και αγωνιστή, όμως να σου θυμίσω πως ο καιρός πέρασε.

Άφησα στο τέλος τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου μας κ. Σταύρο Χριστόπουλο που διετέλεσε πολλά χρόνια και Δήμαρχος Ηραίας. Το έργο αυτό τον αφορά διότι θα εξυπηρετήσει και τα παρακάτω χωριά: Παλούμπα, Σαρακίνι, Λυσσαρέα, Όχθια και Κοκκινορράχη. Που είσαι κύριε Χριστόπουλε που μας λες ότι μας κοροϊδεύανε; Εσύ πού είσαι;

Με αγάπη σε όλους αυτούς που αναφέρομαι αλλά και σε αυτούς που δεν αναφέρομαι ενώ είναι εμπλεκόμενοι και παρεμποδίζουν άθελά τους το έργο μας εκτός και αν έχουν συμφέρον και δεν το λένε. Πληροφορήθηκα σήμερα ότι πέρασε ο Αντιδήμαρχος κ. Μπόρας από το χωριό μας με ένα εργολάβο για μία μάντρα. Φτάνει η κοροϊδία πιά! Παλιό το κόλπο και είσαι νέος, Αντιδήμαρχε.

 

 

 

Ο πρόεδρος της Αδελφότητας Ψαραίων
Γεώργιος Βασ. Κωνσταντόπουλος
Τηλ: 6977299405

===============

Σημείωση του Opsarion.gr: αν δεχτεί απαντητικές επιστολές η Σελίδα μας από τους αρμόδιους εκπροσώπους Φορέων, για λόγους πλουραλισμού και δεοντολογίας, θα τις δημοσιεύσει.