Διευκρινίσεις για τον προεκλογικό αγώνα των υποψηφίων Ψαραίων

Διευκρινίσεις για τον προεκλογικό αγώνα των υποψηφίων Ψαραίων

 

Μετά την ανακοίνωση που έκανα για την διεκδίκηση της θέσης του Κοινοτάρχη στις επερχόμενες εκλογές τον Οκτώβριο του 2023, δημιουργήθηκε η εντύπωση ότι, επειδή έχω αυτό το μέσο επικοινωνίας, αυτή τη σελίδα δηλαδή, θα την χρησιμοποιήσω αποκλειστικά για την δική μου και μόνο προβολή. Επειδή παράλληλα δέχθηκα και τηλέφωνο που μου επισήμανε ακριβώς το ίδιο, έχω να σημειώσω και να διευκρινίσω τα κάτωθι.

Την σελίδα αυτή την έχω και την διαχειρίζομαι από το 1995 – στο μεσοδιάστημα με διαφορετική μορφή από την σημερινή. Σε όλο αυτό το διάστημα, πρόβαλα το χωριό, τους ανθρώπους του, τα δρώμενά του και κάθε τι που θεωρούσα άξιο προβολής. Πρόβαλα και προβάλω την Αδελφότητα και το έργο της, πρόβαλα κάθε πατριώτη που μου έστειλε υλικό προς δημοσίευση, δημοσίευσα ακόμα και επιστολές που στρέφονταν εναντίον μου με τρόπο μη κόσμιο, ειρωνικό, μειωτικό – αλλά τις δημοσίευσα ατόφιες, δίχως να περάσει από το μυαλό μου κάποιο είδος λογοκρισίας.

Πρόβαλα κάθε υποψήφιο για πρόεδρο με επιστολές του ή ό,τι άλλο υλικό μου δόθηκε. Κρατώντας μάλιστα ίσες αποστάσεις απ’ όλους τους κατά διαστήματα υποψηφίους, έτσι πρόβαλα και στις προηγούμενες εκλογές τους δύο υποψηφίους για την προεδρία στο χωριό μας.

Την ίδια ακριβώς πολιτική θα ακολουθήσω και τώρα, για τις τοπικές εκλογές του Φθινοπώρου. Όπως θα χρησιμοποιήσω εγώ την σελίδα αυτή για να προβάλω την υποψηφιότητά μου, το ίδιο ακριβώς -και σε μεγαλύτερο βαθμό αν το θελήσουν-, μπορούν να κάνουν και οι υπόλοιποι υποψήφιοι. Το ότι είμαι εγώ ο διαχειριστής της, δεν σημαίνει απολύτως τίποτα.

Θέλω να τονίσω ότι, π ο τ έ  μέχρι σήμερα δεν έχω αρνηθεί δημοσίευμα οποιουδήποτε πατριώτη στη σελίδα αυτή.

Όποιος λοιπόν πατριώτης, θελήσει να δημοσιεύσει ό,τι επιθυμεί, όχι μόνο για τον προεκλογικό του αγώνα αλλά και για ό,τι άλλο αφορά το χωριό μας, μπορεί πολύ εύκολα να στείλει το υλικό του -έτοιμο προς δημοσίευση- στο «email» μου. Αν δεν το έχει, πολύ εύκολα του το στέλνω.

Αυτή είναι η πολιτική που ακολούθησα και θα συνεχίσω να ακολουθώ σε ό,τι αφορά το χωριό μας και τους ανθρώπους του.

Πάγια επίσης είναι η πολιτική που ακολουθώ και δεν προβάλω μεμονωμένα κάποιον υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο ή δήμαρχο. Αν το κάνω, θα ισχύσει ό,τι και στο παρελθόν, ίσες αποστάσεις από κάθε δημοτική παράταξη. Το ίδιο ισχύει και για την κεντρική πολιτική σκηνή, δεν προβάλω -και δεν πρόκειται- υποψηφίους βουλευτές και κόμματα.  

 

 

 

 

 

Βασίλης Κ. Αναστασόπουλος

 

Υγ: καλό είναι να με ειδοποιείτε τηλεφωνικά για το υλικό που θα μου στείλετε. Το σημειώνω, διότι δεν παρακολουθώ κάθε μέρα την αλληλογραφία μου. Επίσης, δεν δέχομαι τίποτα στο  Viber, διότι και αυτό δεν το παρακολουθώ ιδιαίτερα.