Η Σταθούλα Ντεντοπούλου στην Ατραπό της Αιωνιότητας

Η Σταθούλα Ντεντοπούλου στην Ατραπό της Αιωνιότητας

 

Η Άνοιξη λένε, είναι η εποχή των αποδημητικών πουλιών που μεταναστεύουν σε καλύτερα, σε θερμότερα κλίματα. Τα χελιδόνια, έχουν ήδη αρχίσει και χτίζουν τις καινούργιες τους φωλιές ή συντηρούνε τις παλιές. Στο χωριό μας, στο Ψάρι έχουν κάνει δειλά τις εμφανίσεις τους προσμένοντας τους ανθρώπους για την καλή παρέα, στην γλυκύτητα της φύσης όπου όλα τα πλάσματά της υπάρχουν και ζούν έν αρμονία.

Σαν το χελιδόνι και η Σταθούλα Ντεντοπούλου αποφάσισε σήμερα να Ταξιδέψει στον καινούργιο Κόσμο όπου τα πάντα εκπέμπουν γαλήνη. Ναι, η Σταθούλα Ντεντοπούλου, σύζυγος του αείμνηστου Τάσου Ντεντόπουλου και κόρη του Αντώνη και της Χριστίτσας Κομνηνού από το γειτονικό μας Λυκούρεση, εισήλθε στον Ατραπό της Αιωνιότητας.

Πλήρης ημερών η εκλιπούσα εφόσον ζούσε στον 89ο χρόνο της, άφησε πίσω της γερή παρακαταθήκη από παιδιά, εγγόνια και δισέγγονα. Ο βίος της εκλιπούσης υπήρξε γεμάτος από αγάπη για την οικογένειά της, τον συγγενή της, τον πατριώτη της, τον γείτονά της. Τυχερή η εκλιπούσα διότι μεγάλωσε παιδιά διαμάντια που πήραν από τη δική της καλοσύνη και του πατέρα τους, του Τάσου.

Σήμερα το πρωί στην Αθήνα, χαιρέτησε τη φαμίλια της κι αναχώρησε για τον Κόσμο των Ψυχών, εκεί όπου θα ενωθεί έκ νέου με τον σύζυγό της Τάσο και θα ανταμώσει πάλι δικούς της ανθρώπους. Ο Κόσμος του επέκεινα, είναι Κόσμος Ιδεατός, Κόσμος πραγματικός και άϋλος.

Στα παιδιά της, Παναγιώτα & Θεόδωρο, Χριστίνα & Κωνσταντίνο, Αντωνία & Κωνσταντίνο, Δημήτρη & Γεωργία, στα εγγόνια της Ηλία, Ευσταθία, Παναγιώτη, Αναστάσιο, Μαρία, Στέλιο, Αναστάσιο και Μυρτώ, καθώς και στην αβάπτιστη δισέγγονή της Καλλιστώ, όπως και σε όλους του οικείους συγγενείς, η σελίδα μας εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια.

Η κηδεία της εκλιπούσης θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 10 Απριλίου 2022, στις 13.00 μμ. στο Ψάρι Ηραίας Αρκαδίας, στον ναό του Αγιάννη του Πρόδρομου.

 

Καλό σου Ταξίδι Αρχόντισσα

 

 

 

 

 

Opsarion.gr