Τελευταίο και κρίσιμο κάλεσμα του Προέδρου για την απογραφή στο Ψάρι

Αγαπητοί πατριώτες

 

Όπως ήδη γνωρίζετε, η Απογραφή 2021 τελειώνει το Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2021. Μπορείτε επίσης μέχρι και σήμερα το βράδυ, Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2021 να την κάνετε ηλεκτρονικά, όπου κι αν βρίσκεστε.  

Ειδικότερα για το Σάββατο, αύριο δηλαδή, θα βρίσκεται στο Ψάρι ο επίσημος απογραφέας της ΕΛΣΤΑΤ και θα απογράψει όσους πατριώτες επιθυμούν να απογραφούν κατά τον φυσικό τρόπο και όχι τον ηλεκτρονικό.

Θερμή παράκληση προς όλους σας, όπου κι αν έχετε την μόνιμη κατοικία σας, ενισχύστε το χωριό μας με την απογραφή σας σε αυτό. Όσοι περισσότεροι απογραφούμε στο Ψάρι, τόσο περισσότερο θα έχουμε οικονομική ενίσχυση από τις δημόσιες αρχές.

Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι, δεν υπάρχει καμία απολύτως παράτυπη η παράνομη πράξη αν απογραφείτε στο Ψάρι. Ελεύθερα ο καθένας μας, επιλέγει που θέλει ν’ απογραφεί.

Σας καλώ, για την προκοπή κι ευημερία του χωριού μας, έστω και την τελευταία στιγμή, απογραφείτε σε αυτό. Για οποιοδήποτε πρόβλημα που ενδεχομένως θα αντιμετωπίσετε, μη διστάσετε να μου τηλεφωνήσετε ό,τι ώρα κι αν είναι για να λυθεί επί τόπου.

Τηλ. Επικοινωνίας: 6944 642982

 

Ο Πρόεδρος της Κοινότητας Ψαρίου

 

 

 

 

Κωνσταντίνος Μαρ. Πανουσόπουλος