Δύο Ανακοινώσεις Αδελφότητας - Εκλογές & Συγχαρητήρια στον Παν. Γκιώνη

Πρώτη Ανακοίνωση Αδελφότητας

 

Ανακοίνωση – Πρόσκληση
Εκλογοαπολογιστικής Γενικής Συνέλευσης
Αδελφότητας Ψαραίων Ηραίας

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Αδελφότητας Ψαραίων προσκαλεί όλα μέλη του Συλλόγου στην Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση που θα γίνει την Κυριακή 6 Ιουνίου 2021 και ώρα 10 π.μ. στον εξωτερικό χώρο των γραφείων Αρκάδων Ιλίου, επί της οδού Νιόβης 2 και Ζίτσης. Ο χώρος επιλέχθηκε γιατί μας δίνει τη δυνατότητα, να πραγματοποιηθεί η Συνέλευση με ασφάλεια και με την  τήρηση όλων των απαραίτητων μέτρων προστασίας από την πανδημία.

Τα θέματα της Γενικής Συνέλευσης είναι τα ακόλουθα:

1.    Απολογισμός  πεπραγμένων και οικονομικός απολογισμός του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου – Έγκριση Πεπραγμένων και Απαλλαγή

2.   Συζήτηση  και λήψη αποφάσεων για τα θέματα που απασχολούν το χωριό, όπως η ύδρευση και οι καλοκαιρινές εκδηλώσεις

3.   Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου

Σε περίπτωση μη επίτευξης απαρτίας η Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την επόμενη Κυριακή 13 Ιουνίου 2021 στο ίδιο μέρος και ώρα, με όσα μέλη θελήσουν να παρευρεθούν.

Παρά τις ιδιαιτερότητες της τρέχουσας περιόδου καλούμε όλους τους πατριώτες να δώσουν το παρόν, στηρίζοντας ακόμα μία φορά τον Σύλλογο και το χωριό.

Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλα τα μέλη και φίλους της Αδελφότητας, Ελλάδας και εξωτερικού, που με την ανταπόκρισή τους στη διάθεση του ημερολογίου και του βιβλίου του Δημητρίου Μαυραειδόπουλου «Από τον Όμηρο στην Τεχνητή Νοημοσύνη - Ο δικός μου Αιών»,  ενισχύουν και υποστηρίζουν το έργο του Συλλόγου.  

Εάν κάποιος δεν έχει παραλάβει το βιβλίο  και ενδιαφέρεται να το προμηθευτεί, μπορεί να επικοινωνήσει με τα μέλη του Δ.Σ. ή να μας το ζητήσει στο χώρο της Γενικής Συνέλευσης.

==============

Δεύτερη Ανακοίνωση Αδελφότητας

 

Ο Παναγιώτης Γκιώνης Ξανά στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Με μεγάλη χαρά και ενθουσιασμό θέλουμε να συγχαρούμε τον Παναγιώτη Γεωργίου Γκιώνη, το δικό μας παιδί, που για μια ακόμη φορά κατάφερε να προκριθεί στους προσεχείς Ολυμπιακούς Αγώνες , που θα γίνουν στο Τόκιο.

Ο Παναγιώτης παραμένει για χρόνια αθλητής υψηλοτάτου επιπέδου στην επιτραπέζια αντισφαίριση (πινγκ πονγκ) ,  καθώς αυτή θα είναι η πέμπτη κατά σειρά συμμετοχή του στην κορυφαία αθλητική διοργάνωση.

Ο ίδιος δήλωσε ότι ήταν μια πρόκριση που ήρθε με πολύ κόπο και την αφιέρωσε στην οικογένειά του, στην Ελλάδα και σε όλους τους Έλληνες , θέλοντας να μας προσφέρει  λίγη χαρά σε αυτή την δύσκολη περίοδο της πανδημίας.

Ξεχωριστή όμως ήταν η πρόκριση αυτή και για τον πατέρα του, Γιώργο Διονυσίου Γκιώνη, γιατρό γυναικολόγο και ενεργό μέλος της Αδελφότητας, αφού ήρθε την ημέρα των γενεθλίων του, ως δώρο που ο Παναγιώτης του το είχε υποσχεθεί το ίδιο πρωί και το έκανε πράξη!

Όλοι οι Ψαραίοι και οι Γορτύνιοι είμαστε κοντά του, τον ευχαριστούμε που μας έκανε για μια ακόμα φορά υπερήφανους και του ευχόμαστε ολόψυχα μια καλή πορεία στην Ολυμπιάδα, όπως  την επιθυμεί και του αξίζει!

==============

 

 

Για την Αδελφότητα Ψαραίων

Το Δ.Σ.