Αλλαγές στην Σελίδα μας

Έπειτα από συνεχή πορεία 25 ετών, μερικές αλλαγές στην Σελίδα μας, θεωρούμε ότι επιβάλλονται. Η πρώτη αλλαγή ήταν η κατάργηση του «Facebook» του χωριού μας, και αυτό, διότι έχουμε μία διαφορετική αντίληψη για τον τρόπο που «επικοινωνούμε», όσο οπισθοδρομικοί μπορεί να δείχνουμε εφόσον δεν ακολουθούμε το κλίμα της εποχής.

Η δεύτερη αλλαγή που θα ακολουθήσει στο επόμενο διάστημα, είναι η κατάργηση της Ενότητας «Ήχοι και Μουσική», όπου ακούγονται περί τα 400 δημοτικά τραγούδια επιλεγμένων ηχογραφήσεων.

Στην θέση της Ενότητας αυτής θα φιλοξενηθεί η ηλεκτρονική διεύθυνση (link) ραδιοφώνου, που έχουμε υπό κατασκευή και ευελπιστούμε πως σε σύντομο χρονικό διάστημα θα είναι στον αέρα, με περισσότερα από 3.000 χιλ δημοτικά τραγούδια απ’ όλη την Ελλάδα, επιλεγμένη αρθρογραφία, βίντεο, «online» εκπομπές, συνεντεύξεις, φιλοξενία νέων συγκροτημάτων μουσικής, και ό,τι άλλο νομίζουμε πως είναι χρήσιμο ώστε ο καινούργιος ραδιοφωνικός σταθμός μας να επεκταθεί και ν’ ακούγεται σ’ ολόκληρο τον κόσμο, προτείνοντας όχι μόνο γνήσια δημοτική μουσική (μακριά από εμάς η δυστυχία του πανηγυριώτικου τραγουδιού) αλλά και καλές ειδήσεις ή άρθρα. Τις κακές ειδήσεις τις βρίσκετε κάθε μέρα στις τηλεοράσεις, στα κοινωνικά δίκτυα, στις κάθε λογής ειδήσεις. Αυτό το παραμύθι της ενημέρωσης που δεν οδηγεί παρά μόνο στην διαιώνιση του φόβου και του μίσους, το έχουμε βαρεθεί, είναι παραμύθι χωρίς ουσία.

Σύντομα κοντά σας, το «RadioKosmos.gr», ένα διαφορετικό ραδιόφωνο. Μείνετε συντονισμένοι…

 

 

 

Βασίλης Κ. Αναστασόπουλος