Η Κατερίνα Αναστασοπούλου σύζ. Χρήστου Γιαννιού, "έφυγε" από κοντά μας

Προ δέκα περίπου ημερών – όπως πληροφορηθήκαμε-, «έφυγε» για το αιώνιο ταξίδι στους τετραδιάστατους κόσμους η Κατερίνα Αναστασοπούλου, σύζυγος Χρ. Γιαννιού. Υπήρξε ένα από τα έξη παιδιά του Γιάννη Αναστασόπουλου (Γιαννίκου).

Η εκλιπούσα, έζησε βίο Καλό, ευτύχησε δε διότι απόκτησε με τον αγαπημένο της σύζυγο Χρήστο τρία παιδιά, την Άννα, την Τασία και τον Γιάννη. Υπήρξε ένας ευγενικός και ζεστός άνθρωπος η αγαπημένη σύζυγος και μάνα, και στο χωριό όταν πήγαινε -και το έκανε πολύ συχνά-, για όλο τον κόσμο είχε να πει μια καλή κουβέντα. Ναι, υπήρξε πάρα πολύ αγαπητή σαν άνθρωπος η εκλιπούσα Κατερίνα και η απώλεια της γίνεται έντονα αισθητή. Για τους συμπατριώτες και τους συγγενείς της, κυρίως όμως για την οικογένειά της που τη στήριξε σαν βράχος το τελευταίο διάστημα που νόσησε.  

Η Μοίρα, αυτή που δεν ρωτά, έφερε τα πράγματα έτσι και η Κατερίνα έφυγε πρώτα από τον σύζυγό της τον Χρήστο, που, τα τελευταία χρόνια του στάθηκε σαν γρανίτης. Τόση δύναμη που την έβρισκε;

Ακόμα μιά απουσία για το χωριό μας, φεύγουν οι άνθρωποί του, χάνεται η μορφή τους, αλλά ευτυχώς, μόνο αυτή η υλική τους υπόσταση, διότι οι δικοί μας άνθρωποι επί της ουσίας δεν πεθαίνουν ποτέ. Όσο εμείς ζούμε, άλλο τόσο κι αυτοί είναι πάντοτε κοντά μας, δεν τους βλέπουμε, όχι, άλλα νιώθουμε την έντονη παρουσία τους.

Στον σύζυγό της Χρήστο, στα παιδιά της Άννα, Τασία και Γιάννη, στ’ αδέρφια της Παναγιώτη, Σταυρούλα, Βασιλική, Παρασκευά, σε όλους τους οικείους συγγενείς της, η σελίδα μας εκφράζει θερμά συλλυπητήρια.

 

Καλό σου Ταξίδι Κυρά Κατερίνα

 

 

 

 

 

Opsarion.gr