Συγχαρητήρια Αδελφότητας Ψαραίων προς Δήμο & Κοινότητα

Συγχαρητήρια ανακοίνωση της Αδελφότητας Ψαραίων Ηραίας προς τον Δήμο Γορτυνίας και προς τον πρόεδρο Ψαρίου Κώστα Πανουσόπουλο για την άριστη συνεργασία που έχουν έως σήμερα για την επίλυση των προβλημάτων του χωριού μας.

Στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας επισημαίνουμε αυτά που έχουν γίνει μέχρι τώρα: από τον Δήμο η διαμόρφωση του περιφερειακού δρόμου, η τοποθέτηση καινούργιων κάδων σκουπιδιών με την τακτική συγκομιδή τους, η αντικατάσταση κολώνων ΔΕΗ.

Με προσωπική ευθύνη του προέδρου μας έγιναν εργασίες στο σχολείο όπως περίφραξη του χώρου, επισκευή της κυρίας εισόδου, κατασκευή της τουαλέτας σε άριστη κατάσταση και τοποθέτηση Πινγκ Πονγκ στην αίθουσα του σχολείου.

Έγινε η διάνοιξη του δρόμου από την πλατεία έως την βρύση «Μπουσμπούνα» με αποτέλεσμα να εμφανιστεί το παλιό πηγάδι δίπλα στον πλάτανο που για χρόνια είχε χαθεί. Επίσης έγινε μερική διαμόρφωση της «Μπουσμπούνας» που χρειάζεται όμως και άλλη δουλειά, και επανειλημμένα καθαρισμός του κοιμητηρίου.

Πολλοί Ψαραίοι μας ρωτούν για την υπόθεση του νερού στο χωριό μας. Γνωρίζουμε όμως ότι ο πρόεδρος μας έχει κάνει συνεχόμενες ενέργειες για  το σοβαρό αυτό πρόβλημα που απασχολεί όλους τους Ψαραίους (αντικατάσταση του εξωτερικού δικτύου από το Βιζίτσι έως το χωριό μέσω του αγροτικού και δημόσιου δρόμου).

Έως σήμερα έχουμε την μελέτη από την απερχόμενη διοίκηση της Περιφέρειας, από την σημερινή διοίκηση της Περιφέρειας περιμένουμε το σκάψιμο, από τον Δήμο περιμένουμε τα υλικά για τα οποία ο Δήμος έχει τα χρήματα τα οποία από τα προηγούμενα χρόνια δεν χρησιμοποιήσαμε σαν Κοινότητα για να χρησιμοποιηθούν για την λύση του προβλήματος του δικτύου.

 

 

ΤΟ Δ.Σ