Τελευταία νέα από την Αδελφότητα

Αδελφότητα Ψαραίων Ηραίας – Ανακοινώσεις

 

Πίτα – χορός

Το μεσημέρι της Κυριακής 10 Φεβρουαρίου 2019,  στην αίθουσα δεξιώσεων «ο ΖΥΓΟΣ» Λ. Πάρνηθας έγινε το Ψαραίικο αντάμωμα με τη συμμετοχή φίλων για τη κοπή πίτας και του ετήσιου αποκριάτικου χορού .

Η  εκδήλωση έγινε με επιτυχία σε όλους τους τομείς, ξεπερνώντας κάθε προηγούμενο, παρότι είχαμε πολλά πένθη   μέσα στο 2018 μεταξύ αυτών και τη  μεγάλη απώλεια  του επίτιμου προέδρου της Αδελφότητας  Γιάννη Δ. Γκιώνη (η οικογένεια του οποίου προσέφερε 500 ευρώ στη μνήμη του και τους ευχαριστούμε).

Στην έναρξη ο πρόεδρος  Γεώργιος Κωνσταντόπουλος αφού απηύθυνε χαιρετισμό στους συμμετέχοντες, ζήτησε και κρατήθηκε  ενός λεπτού σιγή, ελάχιστος φόρος τιμής για όλους τους ανθρώπους μας που έχουν φύγει από τη ζωή Στη συνέχεια έκανε σύντομη ενημέρωση για  θέματα  που απασχολούν το χωριό μας και ειδικά για το χρονίζον πρόβλημα ύδρευσης.   Ενημέρωσε για τη δέσμευση του Αντιπεριφερειάρχη  κου Βαγγέλη  Γιαννακούρα  και του Δημάρχου κου Γιάννη  Γαννόπουλου  ότι έργο  αντικατάστασης του εξωτερικού δικτύου ύδρευσης από τη πηγή έως τη δεξαμενή ξεκινά εντός ολίγων ημερών. Αμέριστη βοήθεια για αυτό δόθηκε από τον Αντιδήμαρχο κο Γάννη Τσιούλο και το Δημ Σύμβουλο κο  Βαγγέλη Θεοδωρόπουλο.

Ακολούθως έκανε σύντομη ενημέρωση για το Κτηματολόγιο

Μας τίμησαν με την παρουσία τους ο βουλευτής Αρκαδίας κος Βλάσσης, ο Δήμαρχος κος Γιάννης Γιαννόπουλος, ο Αντιδήμαρχος κος Γιάννης Τσιούλος, ο Δημοτικός Σύμβουλος κος  Βαγγέλης Θεοδωρόπουλος, από το Δήμο Ιλίου ο Δημοτικός Σύμβουλος και Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κος Δημήτριος Γαλούνης και ο Δημοτικός Σύμβουλος κος Γιάννης Βέργος (από Σέρβου), ο πρόεδρος της Αδελφότητας Ράφτη κος Παναγιώτης Ασημακόπουλος και η Γραμματέας κα Βάσω Ντάβου, ο κος Βασίλειος Ασημακόπουλος από Αράχωβα και ο φίλος Ηλίας Γεωργόπουλος από Κοκκινοράχη. Τηλεφωνικά μας ευχήθηκε κάθε επιτυχία η πολιτευτής Αρκαδίας κα Εύη Τατούλη.

Ο πρόεδρος τέλος ευχαρίστησε τους χορηγούς του ημερολογίου μας 2019 και τους χορηγούς μας για τη λαχειοφόρο αγορά.

       Η διασκέδαση κράτησε αρκετές ώρες με κέφι  χορό και καλό φαγητό.  Το Δ.Σ. ευχαριστεί  όλους και όλες για τη συμμετοχή τους  και ιδιαίτερα τις νιφάδες και τους γαμπρούς των Ψαραίων.

Ευχαριστούμε και όλους αυτούς που για διάφορους λόγους δεν μπόρεσαν να είναι κοντά μας με τη παρουσία τους αλλά ξέρουμε ότι σκέψη τους ήταν κοντά μας

Καλή και δημιουργική χρονιά σε όλους
Καλή αντάμωση στο χωριό στις καλοκαιρινές εκδηλώσεις

 

Εθνικό Κτηματολόγιο

Είναι γνωστό ότι έχει ξεκινήσει η υποβολή δηλώσεων κτηματολογίου για την περιοχή μας, η οποία λήγει 18/03/2019,  με πιθανή μικρή παράταση.

Όπως είχαμε δεσμευτεί σε προηγούμενη ανακοίνωση, το Δ.Σ. μετά από σχετική έρευνα και συζήτηση, αποφάσισε προς διευκόλυνση των πατριωτών τη συνεργασία με το τεχνικό γραφείο του μηχανικού - τοπογράφου κου    Μπαμπαλή Σπήλιου και συνεργατών του, για τη καλλίτερη ενημέρωση και διεκπεραίωση υποβολής των δηλώσεων στο Κτηματολόγιο, διότι όλοι μας έχουμε κάποια  προβλήματα και ιδιαιτερότητες

Ο κος Μπαμπαλής διαθέτει γραφείο στα Λαγκάδια Αρκαδίας  (τηλ. 27950 43171), αλλά και στο Χαλάνδρι- Αττικής, οδός 25ης Μαρτίου 38  (τηλ. 210 7751304 και κινητό τηλ. 6979338610).

Για περισσότερες πληροφορίες και ραντεβού, αλλά και για συνεννόηση για πιθανή μετάβαση στο χωριό, μπορείτε να απευθύνεστε στον  κο Μπαμπαλή καθώς και στο Δ.Σ. της Αδελφότητας.  

 

Πένθη

Πέθανε στο Ίλιον  ο  Τάσος Γ  Κωνσταντόπουλος (του Βλαχογιώργη). Η κηδεία  έγινε στο νεκροταφείο  Άγιοι Θεόδωροι Ιλίου.

Πέθανε στο Περιστέρι η Χριστίνα Τζαβάρα- Κωνσταντοπούλου (κόρη του μπάρμπα Γιώργη του Λάμπρου). Η κηδεία της έγινε στο νεκροταφείο Αγ. Βασιλείου Περιστερίου

Το Δ.Σ. της Αδελφότητας απευθύνει τα θερμά του συλλυπητήρια  τους οικείους τους.

 

 

 

 

Το Δ.Σ.