Ανακοίνωση εκδηλώσεων 26 έως 29 Αυγούστου στο Ψάρι Ηραίας

Ανακοίνωση  εκδηλώσεων  26 έως 29  Αυγούστου  στο Ψάρι  Ηραίας

 

Για όλα τα μέλη και φίλους της Αδελφότητας

Παρότι τους τελευταίους μήνες είχαμε αρκετά πένθη στο χωριό, η Αδελφότητα Ψαραίων αποφάσισε να προχωρήσει κανονικά στη διοργάνωση των καθιερωμένων εκδηλώσεων στο Ψάρι Ηραίας, με την ευκαιρία του εορτασμού του προστάτη μας Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου. Αυτό άλλωστε θα ήταν και η επιθυμία του προσφάτως εκλιπόντος Επιτίμου Προέδρου της, Ιωάννη Δ. Γκιώνη, ο οποίος υπήρξε πάντα υπέρμαχος κάθε εκδήλωσης που δίνει την ευκαιρία στους συμπατριώτες να συναντηθούν, να γιορτάσουν και να τιμήσουν το χωριό και τον Άγιό μας.

Το πρόγραμμα των εφετινών εκδηλώσεων έχει ως εξής:

Κυριακή 26/08/2018

o    7:30 π.μ. Συγκέντρωση στον Ξενώνα και εκκίνηση της καθιερωμένης πεζοπορίας στο πανέμορφο φαράγγι της Γκούρας

Δευτέρα 27/08/2018  

o   6:00 μ.μ. Αγώνες ανώμαλου δρόμου (όλες οι κατηγορίες)

o   9:00 μ.μ. Εκδήλωση βράβευσης των διακριθέντων στο χώρο του κυλικείου και στη συνέχεια φαγητό και κρασάκι με μέριμνα του συλλόγου

Τρίτη 28/08/2018

o   7:00 μ.μ. Εσπερινός και περιφορά της εικόνας του Προστάτη μας Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου

o   9:00 μ.μ. Το παραδοσιακό μας πανηγύρι στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας, με πλούσιο φαγητό (γίδα βραστή, γουρουνοπούλα, σουβλάκια), ποτό και μουσική από τον Νίκο Καρανικόλα και την ορχήστρα του. Γλέντι και χορός μέχρι τις πρωινές ώρες.

Τετάρτη 29/08/2018

o   7:00 π.μ. Όρθρος, Θεία Λειτουργία και αρτοκλασία

o   10:00 π.μ. περίπου, μετά το τέλος της Θείας Λειτουργίας θα ακολουθήσει η δημοπρασία στον προαύλιο χώρο με τις ανθοστόλιστες κουλούρες και τα άλλα αφιερώματα, όπως επιτάσσει το έθιμο. 

o   10:00 μ.μ. Συγκέντρωση στο κυλικείο για ένα ακόμη μικρότερο «πανηγύρι», για όσους πατριώτες παραμένουν στο χωριό και επιθυμούν να συμμετέχουν.

 

Το Δ.Σ. της Αδελφότητας εύχεται σε όλους υγεία και καλή αντάμωση στο χωριό!