Αναβάλλεται η παρουσίαση του Βιβλίου "Ψάρι Ηραίας Αρκαδίας - Πηγές γραπτές επί του χάρτου & επί του εδάφους"

Είχαμε ανακοινώσει προ μηνός περίπου, την παρουσίαση του βιβλίου «Ψάρι Ηραίας Αρκαδίας – Πηγές γραπτές επί του Χάρτου & επί του εδάφους». Η παρουσίαση θα γινόταν στο Συνεδριακό Κέντρο της Δημητσάνας το Σάββατο το απόγευμα 18.00 μ.μ. στις 25 Αυγούστου 2018.

  Για λόγους που δεν είναι της παρούσης στιγμής, η προγραμματισμένη παρουσίαση αναβάλλεται και κατά πάσα πιθανότητα θα πραγματοποιηθεί το Φθινόπωρο του 2018 στην Αθήνα. Με τους ίδιους εκλεκτούς φίλους μας που προθυμοποιήθηκαν να μιλήσουν για το συγκεκριμένο βιβλίο, και που κρίνουμε σκόπιμο να μην ανακοινώσουμε αυτή την στιγμή τα ονόματά τους.

  Ευχαριστούμε από καρδιάς τους καλούς αυτούς φίλους μας που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας και τους ζητάμε δημόσια συγνώμη για την αναβολή αυτή.

  Ευχαριστούμε επίσης θερμά την Αδελφότητα Δημητσανιτών που με προθυμία μας παραχώρησε την εκπληκτική συνεδριακή της αίθουσα, και ζητάμε και από αυτήν συγνώμη για την αναστάτωση που πιθανόν να της δημιουργήσαμε, γνωρίζοντας ότι ο συγκεκριμένος χώρος της είναι δημοφιλής για ομιλίες, παρουσιάσεις, και λοιπές πολιτιστικές εκδηλώσεις.

  Ευχαριστούμε θερμά και την κυρία Κυριακή Κουμούλη, ψυχή του Συνεδριακού Κέντρου Δημητσάνας και ζητάμε και από αυτήν συγνώμη για την ακύρωση της παρουσίας του βιβλίου μας.  

  Κλείνοντας το παρόν σημείωμά μας, ζητάμε συγνώμη και από όλους/ες εσάς, που με ανυπόκριτη χαρά περιμένατε το βιβλίο αυτό. Θέλουμε να δώσουμε ραντεβού μαζί σας το Φθινόπωρο του 2018 και κάποια στιγμή, πάλι μέσα από αυτήν την σελίδα που είναι η φωνή όλων μας, θα υπάρξουν ανάλογες ανακοινώσεις.

 

Τα Περιεχόμενα του βιβλίου

 

Σας ευχαριστούμε πολύ

 

 

 

 

Βασίλης Κ. Αναστασόπουλος