Η Πίτα και ο Χορός των Ψαραίων

Η Πίτα και ο Χορός των Ψαραίων 

Την Κυριακή 4/2/2018 πραγματοποιήθηκε το ετήσιο αντάμωμα των Ψαραίων, στις μία το μεσημέρι, στο ευρύχωρο κέντρο «Ο ΚΑΚΙΑΣ» στη Χασιά.

Η συμμετοχή πατριωτών και φίλων ήταν ανέλπιστα μεγάλη, γεγονός που μας εξέπληξε ευχάριστα. Αντιπροσωπεύτηκαν σχεδόν όλες οι οικογένειες του χωριού και των φίλων της Αδελφότητας.

Ξεχωριστή χαρά και συγκίνηση μας έδωσε η μαζική συμμετοχή παιδιών και νέων, αγοριών και κοριτσιών στην εκδήλωση. Ήταν πραγματικά συναρπαστικό να βλέπεις μαζεμένες ολόκληρες οικογένειες, παππούδες, γονείς, παιδιά και εγγόνια να βρίσκονται μαζί, σε μια όμορφη συγκέντρωση. Παντού χαμόγελα, εναγκαλισμοί και ασπασμοί. Μια αίθουσα γεμάτη με χαρά και συγκίνηση.

Εκ μέρους του Δ.Σ. της Αδελφότητας Ψαραίων ευχαριστούμε θερμά όλους τους συμπατριώτες και φίλους που συμμετείχαν στην εκδήλωση καθώς και όσους θα το ήθελαν, αλλά για διάφορους λόγους δεν μπόρεσαν να είναι κοντά μας.

Τέλος, προγραμματίζουμε ήδη μία συνάντηση νέων, που θα γίνει στον πεζόδρομο Περιστερίου,  λεπτομέρειες για την οποία θα σας δώσουμε σε νεώτερη ανακοίνωση.

 

 

 

 

 

Το Δ.Σ. της Αδελφότητας Ψαραίων