Απεβίωσε η Βασιλική Κων. Πανουσοπούλου

Σήμερα το μεσημέρι, Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2018, από την Αθήνα, “αναχώρησε” για το μεγάλο ταξίδι η Βασιλική Πανουσοπούλου, σύζυγος του Κωνσταντίνου (Ντίνου). Η εκλιπούσα γεννήθηκε πριν από 78 χρόνια στην κώμη Φήκη του Νομού Τρικάλων στην Θεσσαλία.

    Μετά τού συζύγου της Ντίνου διήγε βίο αξιοπρεπή και αγαπημένο. Σαν ζεύγος, ευτύχησαν και απόκτησαν τρία παιδιά, την Αθανασία, την Όλγα και τον Αναστάσιο (Τάσο), και έξη (6) εγγόνια από τους γάμους των παιδιών τους με τον Βασίλη Μπούμη, τον Γιώργο Παρλάντζα και την Βασιλική Κούμπουλα αντίστοιχα.

    Η αγάπη πλήθυνε την οικογένεια, και τα εγγόνια της, ο Νίκος, ο Ιωάννης, ο Κωνσταντίνος, η Γωγώ, ο Θεόδωρος και ο Αλέξανδρος, λάτρεψαν την γιαγιά τους σε μια σχέση ολόκληρης ζωής.

   Την Παρασκευή το μεσημέρι στις 3.00, 26 Ιανουαρίου 2018, στον ναό της Αγίας Αικατερίνης στο Ίλιον, θα τελεστεί η νεκρώσιμος ακολουθία της εκλιπούσης και στην συνέχεια θα ταφεί στο κοιμητήριο των Αγίων Θεοδώρων στο Περιστέρι (επί της Λ. Θηβών).

Η σελίδα μας συλλυπείται τον σύζυγό της Ντίνο, τα παιδιά της Αθανασία και Βασίλη, Όλγα και Γιώργο, Τάσο και Βασιλική, τα εγγόνια της Νίκο, Ιωάννη, Κωνσταντίνο, Γωγώ, Θεόδωρο, Αλέξανδρο, τα αδέλφια της Λίτσα, Ελευθερία, Νίκο και Αποστόλη και όλους τους οικείους συγγενείς της.

 

Καλό της Ταξίδι

 

    Η οικογένεια της εκλιπούσης, αντί στεφάνων, προτρέπει όσους το επιθυμούν, να συμβάλουν στο ταμείο της Κιβωτού του Κόσμου που θα βρίσκεται εντός του ναού.  

 

 

 

 

 

Opsarion.gr