Ψάρι - Λυκούρεση - αγώνας δρόμου με διοργανωτή τον Όμιλο της Γκούρας

Την Παρασκευή το πρωί στις 8.30 (11.8.2017), ξεκίνησαν δρομείς όλων των κατηγοριών από το Ψάρι (Ξενώνα) έως το Λυκούρεση, και διέτρεξαν τα 5 χιλ. της απόστασης σε σχετικά γρήγορους χρόνους.

Στην κατηγορία ανδρών πρώτευσε ο Γιάννης Γ. Γκιώνης (Ηρακλής) από Ψάρι με χρόνο 18.36 λ., δεύτερος ο Ευθύμιος Κανελόπουλος με καταγωγή από Σέρβου και Λυκούρεση με επίσης πολύ καλό χρόνο. Να σημειωθεί ότι ο Ευθύμιος Κανελόπουλος ήταν πρωταθλητής Ελλάδας στα 10 χιλ. την διετία 1980 -1982. Τρίτος, πολύ κοντά στον δεύτερο ο Γιάννης Μπόρας από Σέρβου.

Στην κατηγορία γυναικών πρώτευσε η Γαλλίδα  Dominique  Guionis   (σύζυγος του Γιάννη Γ. Γκιώνη) από Ψάρι.  Δεύτερη ήταν η Διαμάντω Στρίκου από Ψάρι και Τρίτη η Εύη Αποστολοπούλου από Λυκούρεση.

Στην μικρή κατηγορία πρώτευσε η Κωνσταντίνα Καρβελά Καριφίλη, δεύτερος ο Μιχάλης Μπαλκανάς και τρίτη η Κατερίνα Κανελοπούλου. 

Οι αγώνες αυτοί διοργανώθηκαν από τον Όμιλο «Γκούρα» στα πλαίσια πολιτιστικών εκδηλώσεων του. Είναι προφανές ότι ο Όμιλος υιοθέτησε την εξαιρετική ιδέα τέλεσης αγώνων δρόμου του Γιάννη Δ. Κουσιουρή από Ψάρι, ο οποίος κατ’ έτος χρηματοδοτεί τους αγώνες στο Ψάρι που φέρουν τον τίτλο «Γιάννης Δ. Κουσιουρής – αγώνες δρόμου».

Ασθενοφόρο ιδιωτικής εταιρείας από την Τρίπολη έδωσε το παρόν και ακολούθησε τους δρομείς στον αγώνα τους χωρίς να σημειωθούν τραυματισμοί.

Λίγα λόγια για την εκδήλωση είπαν οι: Τάσος Κουμουτσάρης (πρόεδρος του Ομίλου), ο πρόεδρος της Αδελφότητας Λυκουρεσαίων κ. Αποστολόπουλος, η κ. Μαρίνα Διαμαντοπούλου (Κοκκινορράχη), η κ. Έλενα Μητροπούλου (Σαρακίνι) και η κ. Ελένη Θανοπούλου (Λυσσαρέα). Συγχαρητήρια στους διοργανωτές του Ομίλου για την άψογη οργάνωση των αγώνων.

Πλήρες φωτορεπορτάζ στην συνέχεια σε μορφή  pdf ...

 

 

 

 

 

Opsarion.gr  

Αναζήτηση

Online Επισκέπτες

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 19 επισκέπτες και κανένα μέλος

Το Ψάρι στο Facebook