Ψάρι - Λυκούρεση - αγώνας δρόμου με διοργανωτή τον Όμιλο της Γκούρας

Την Παρασκευή το πρωί στις 8.30 (11.8.2017), ξεκίνησαν δρομείς όλων των κατηγοριών από το Ψάρι (Ξενώνα) έως το Λυκούρεση, και διέτρεξαν τα 5 χιλ. της απόστασης σε σχετικά γρήγορους χρόνους.

Στην κατηγορία ανδρών πρώτευσε ο Γιάννης Γ. Γκιώνης (Ηρακλής) από Ψάρι με χρόνο 18.36 λ., δεύτερος ο Ευθύμιος Κανελόπουλος με καταγωγή από Σέρβου και Λυκούρεση με επίσης πολύ καλό χρόνο. Να σημειωθεί ότι ο Ευθύμιος Κανελόπουλος ήταν πρωταθλητής Ελλάδας στα 10 χιλ. την διετία 1980 -1982. Τρίτος, πολύ κοντά στον δεύτερο ο Γιάννης Μπόρας από Σέρβου.

Στην κατηγορία γυναικών πρώτευσε η Γαλλίδα  Dominique  Guionis   (σύζυγος του Γιάννη Γ. Γκιώνη) από Ψάρι.  Δεύτερη ήταν η Διαμάντω Στρίκου από Ψάρι και Τρίτη η Εύη Αποστολοπούλου από Λυκούρεση.

Στην μικρή κατηγορία πρώτευσε η Κωνσταντίνα Καρβελά Καριφίλη, δεύτερος ο Μιχάλης Μπαλκανάς και τρίτη η Κατερίνα Κανελοπούλου. 

Οι αγώνες αυτοί διοργανώθηκαν από τον Όμιλο «Γκούρα» στα πλαίσια πολιτιστικών εκδηλώσεων του. Είναι προφανές ότι ο Όμιλος υιοθέτησε την εξαιρετική ιδέα τέλεσης αγώνων δρόμου του Γιάννη Δ. Κουσιουρή από Ψάρι, ο οποίος κατ’ έτος χρηματοδοτεί τους αγώνες στο Ψάρι που φέρουν τον τίτλο «Γιάννης Δ. Κουσιουρής – αγώνες δρόμου».

Ασθενοφόρο ιδιωτικής εταιρείας από την Τρίπολη έδωσε το παρόν και ακολούθησε τους δρομείς στον αγώνα τους χωρίς να σημειωθούν τραυματισμοί.

Λίγα λόγια για την εκδήλωση είπαν οι: Τάσος Κουμουτσάρης (πρόεδρος του Ομίλου), ο πρόεδρος της Αδελφότητας Λυκουρεσαίων κ. Αποστολόπουλος, η κ. Μαρίνα Διαμαντοπούλου (Κοκκινορράχη), η κ. Έλενα Μητροπούλου (Σαρακίνι) και η κ. Ελένη Θανοπούλου (Λυσσαρέα). Συγχαρητήρια στους διοργανωτές του Ομίλου για την άψογη οργάνωση των αγώνων.

Πλήρες φωτορεπορτάζ στην συνέχεια σε μορφή  pdf ...

 

 

 

 

 

Opsarion.gr