Αντώνης Πυλαρινός - Υποψήφιος Δημ. Σύμβουλος Γαλατσίου

            Γεννήθηκα στο Γαλάτσι στην συνοικία της Λαμπρινής το 1973 με καταγωγή την Κεφαλονιά και την Αρκαδία.

Δραστηριοποιούμαι  στο χώρο του εμπορίου και τις οικοδομικές κατασκευές.

Κατάγομαι από το Ψάρι Ηραίας και είμαι εγγονός της Ρήνας Καλκανά.

Η αγάπη μου για δημιουργία και ακολουθώντας τη φράση «η κρίση φέρνει ευκαιρίες» με έκανε να επενδύσω σε  μεγάλη μονάδα παραγωγής θυμαρίσιου μελιού με έδρα την Κεφαλονιά.

Η δημιουργικότητα όμως δεν προϋποθέτει κάποιο εξαιρετικό ταλέντο.

Μπορείς να είσαι δημιουργικός ακόμα και όταν στρώνεις το κρεβάτι σου, ή όταν φροντίζεις τον εαυτό σου, ή απλά ενδιαφέρεσαι για την γειτονιά σου.

Είναι πρόκληση για μένα και ταυτόχρονα στοίχημα με τον αυτό μου να βοηθήσω το δήμο μου και τους συμπολίτες μου πέρα από κάθε κομματική σκοπιμότητα.

Δημιούργησα ομάδα εθελοντών πολιτών και θα δραστηριοποιηθούμε στην πληροφόρηση των πολιτών, την καθαριότητα, τον έλεγχο και την επιτήρηση του χώρου μας σε συνεννόηση πάντα με τα συνεργεία του Δήμου μας.

Ζητώ την ψήφο σας αλλά ταυτόχρονα ζητώ και την βοήθεια σας.

 Οι συνθήκες απαιτούν να αλλάξουμε  συνήθειες και να βγούμε από κάθε παγίδα της τρέχουσας πραγματικότητας . Οι εξελίξεις είναι τέτοιες που απαιτούν η πόλη να έχει αφυπνισμένους πολίτες. Χρειάζεται να είμαστε ευέλικτοι για να αντιμετωπίσουμε καταστάσεις και επιτέλους χρειάζεται να καταλάβουμε ότι ο παράδεισος δεν θα έρθει ποτέ γιατί απλά ο παράδεισος είναι αυτό που ζούμε σήμερα.

Για να  βιώσουμε όμως τον παράδεισο  πρέπει να αλλάξουμε. Οι βάσεις έχουν μπει. Κτήρια έχουμε, μηχανήματα έχουμε, διοίκηση έχουμε και μάλιστα με ανθρώπους ικανούς, οραματικούς , ανθρώπους που δίνουν κίνητρα.

Σήμερα ο  πολίτης αποφασίζει να σταματήσει να μένει σταθερός και να πρέπει να αλλάξουν όλοι γύρο του για την καλυτέρευση της  ζωής του και επιλέγει να αλλάξει αυτός ο ίδιος.

 

Φίλε Γαλατσιώτη ο κόσμος είσαι εσύ!!!

ΓΙΝΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ!!!

 

 

 

 

Αντώνης Πυλαρινός
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στο Γαλάτσι
Με τον Συνδυασμού του Κυριάκου Τσίρου

==============================

Αφίσες με τον Αντώνη Πυλαρινό

==============================

Η Σελίδα μας εύχεται Καλή Επιτυχία στον Αντώνη, στον πατριώτη, στον συγγενή, στον φίλο, στον Ψαραίο.