Εκδηλώσεις με ουσία ...

Μία ωραία πρωτοβουλία από το κοντινό μας Καλλιάνι. Στην εποχή μας η ιδιωτική πρωτοβουλία υπερισχύει της συλλογικής. Αθόρυβα και ουσιαστικά.

Ξένη αναδημοσίευση

     Ο διαδικτυακός μας τόπος http://www.kalliani.tk/σκοπεύει να πραγματοποιήσει πενθήμερο σεμινάριο Πληροφορικής και υπολογιστικών συστημάτων στο χωριό μας, τον ερχόμενο Αύγουστο και για το διάστημα από την Παρασκευή 9 μέχρι και την Τρίτη 13 Αυγούστου, στον χώρο του Δημοτικού Σχολείου του χωριού μας.

     Το πρόγραμμα των ημερών θα είναι τρίωρο από τις 18:00 μέχρι τις 21:00 μ.μ. και θα περιλαμβάνει θεωρητική και ακολούθως πρακτική εξάσκηση. Νεότερα όμως και αναλυτικά το πρόγραμμα θα ανακοινωθεί λίαν συντόμως και ευελπιστούμε εντός των προσεχώς ημερών, με νέα μας ανακοίνωση.

      Οι δάσκαλοι πληροφορικής είναι νέοι και νέες από το χωριό μας οι οποίοι προσφέρθηκαν αφιλοκερδώς, καθότι δεν υπάρχουν χρηματοδότες ή άλλου είδους οικονομικοί πάροχοι, να συμμετάσχουν στο εν λόγω εγχείρημα. Χρειαζόμαστε όμως δύο άτομα ακόμα. Γι' αυτό κάνουμε έκκληση σε όποιον φίλο, συγγενή ή συμπατριώτη μας μπορεί να προσφέρει, να επικοινωνήσει μαζί μας. Το δώρο του θα είναι τα σουβλάκια και οι μπύρες στο τέλος των σεμιναρίων κερασμένα από τους "μαθητές".

      Οι μαθητές θα είναι κυρίως οι παλαιότεροι κάτοικοι του χωριού που εκδήλωσαν την επιθυμία να συμμετάσχουν καθώς και νέοι ή μικροί μαθητές χωρίς καμία υποχρέωση ή άλλη δέσμευση εκ μέρους των.

Δεν περισσεύει κανείς!

================= 

 

 

 

 

Opsarion team